Dag lieve Spike en dag lieve Silke

Vandaag hebben we afscheid genomen van Spike en Silke, we wensen de nieuwe trotse baasjes veel geluk met hun prachtpups! Morgen gaan de laatste drie, dus wij gaan nog even kroelen hier! 

Lees meer »

Dag lieve Moos en Ayda

Gisterochtend en gistermiddag zijn ook Moos en Ayda vertrokken met hun nieuwe baasjes! Deze lieverds pupje rood en pupje roze wensen wij veel geluk en hun baasjes natuurlijk ook! 

Lees meer »

Pups 50 dagen oud - Testdag!

Vandaag om 10.00u stonden de puppytesters voor de deur! De pups vonden het eigenlijk allemaal erg leuk om op deze manier 'op pad' te gaan in de tuin. Hier een kleine selectie van de foto's die ik heb gemaakt en ontvangen. Oh en de kippen konden het ook wel waarderen ;).

Lees meer »

Puppies 47 dagen - Fotoshoot!

Zoals jullie misschien wel hebben gezien, is de fotograaf langs geweest vandaag. Wat ben in ontzettend blij met deze foto. Er zijn ook individuele foto's gemaakt van de pups en ik ben enorm nieuwsgierig naar die kiekjes! Wat een plaatje! Dankjewel Luca! 

Lees meer »

Puppy's dag 44

Vandaag zijn Marianne en Moira langs geweest om nog een keer naar onze pups in stand te kijken. Toen hebben we natuurlijk ook meteen foto's gemaakt van de koppies. Zijn ze niet super lief! Ik vind ze echt allemaal leuk! 

Lees meer »

puppy's 33 dagen oud - Naar buiten!

Vanochtend vroeg hebben mama en ik de puppyren verplaatst richting de tuindeuren. Daar stond de buitenren al klaar. Dus hebben de pupjes met dit lekkere weer 2x buiten gegeten. Daarnaast hebben we de bench in de binnenren gezet, zodat ze daar alvast een beetje aan kunnen wennen. 

Lees meer »

puppy's 30 dagen oud

Helaas lukte het me niet om eerder een berichtje te plaatsen. MAAR het gaat goed met de pupjes hoor! Ze komen iedere dag wat aan en zijn inmiddels allemaal 2 kilo of zwaarder! 

Lees meer »

pupjes drie weken oud

Vandaag is het alweer drie weken geleden dat de pupjes geboren werden en wat groeien ze hard! Vanavond is de eerste pup net over de 2 kilogram gegaan. Ze zijn deze ochtend ontwormd en ze hebben hun eerste stukje vlees op! Een balletje tartaar! Ze twijfelde wel even na die vieze ontwormpasta, het leek wel of ze dachten dat ze nog meer viezigheid zouden krijgen. Maar toen ze eenmaal doorhadden dat het lekker was om dat balletje op te sabbelen, ging het wel hard. 

Lees meer »

puppy's 17 dagen oud

Jeetje wat is het bijzonder om te zien hoe snel de puppy's zo hard groeien en zich ontwikkelen. Hun oogjes zijn inmiddels allemaal open en ze proberen echt al wel te lopen.

Lees meer »