Zalig Pasen!

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 21:53

Vandaag heb ik mijn 'oude' camera maar weer eens tevoorschijn getoverd! Dat is toch wel weer even oefenen hoor... Naast dat ik weer even aan de camera moet wennen, moeten Cato en Soof natuurlijk wel lang genoeg stil blijven staan of zitten voor de foto's. Ik gok dat dat vanzelf beter zal gaan.

 

Cato werd al steeds wat dikker, maar ik vind dat ze nu toch wel echt hard begint te groeien. En we zijn nog niet eens zover! We moeten nog bijna drie weken wachten! (Nou ja, 18 dagen dan)

 

Op dit moment heeft ze echt trek in meer eten en we zijn dan ook langzaam aan het overstappen op het moeder- en puppyvoer en ze krijgt ook steeds een beetje meer! Dat vindt ze helemaal niet erg. Daarnaast zie ik dat haar tepels zichtbaar worden als ze gewoon staat en ze wordt echt een beetje rond!

 

Ik hoop langzaam een beetje meer met jullie te kunnen delen hier; het gaat snel en zo zijn jullie er allemaal een klein beetje bij!

 

Met alle aandacht die Catootje krijgt, vindt Soof het natuurlijk ook leuk om even op de foto te gaan, onze puberpup! 

Vanaf hier wens ik jullie allemaal een Zalig Pasen! Hopelijk gaan we een mooie zomer en lente tegemoet. (Met puppies en lammetjes en ander klein spul)

Reactie plaatsen

Reacties

Meta de Jong
3 maanden geleden

Jullie daar ook fijne paasdagen en Cato ziet er goed uit en we hopen op veel gezonde puppies 🐥🐣